نوشته های علی پورهاشمی

فرزند پائیز

پسر ایرانم
دلشکسته این سرزمین
گندم وجودم در دورانی قد کشید که هیچ ندیدم
جز ستم...غم...نان...دین گریزی... بی عدالتی
برای بقاء باید درخفاء بمانم نمی دانم تا کی اما این نیز بگذرد
خواهان برابری..، برداری..، وآزادیم
از بازیچه قراردادن دین خسته ام
از تمرکز اجباری قدرت خسته ام
بیزارم از دورنگی و خواهان تحولم و معتقدم به جدایی دین از سیاست
دمکراتم و پایبند به ارزش های الهی

و شعار من زنده باد مخالف من و دعای من برای شماصبوری است

علی پورهاشمی بهار ۸۷

چرا اصلاح طلب مستقل

دوشنبه, ۷ فروردين ۱۳۹۶، ۱۱:۲۷ ق.ظ

دوستانی از من می پرسند اصلاح طلب مستقل را تعریف کن
منظورم این هست که به هیچ یک از احزاب و گروههای اصلاح طلب و افراد وابسته نیست و از اونا خط نمیگیره
و اگر انتقادی ازشون ببینه انتقاد میکنه چون وامدار و مدیون هیچ یک از گروهها و احزاب و افراد نیستیم
ولی از کاندیدا احزاب اصلاح طلب حمایت میکنم و رهبر اصلاحات را سید محمد خاتمی عزیز می دانیم
اما اگر ببینیم بر خلاف مصالح کشور و مردم قدم برمیدارن و به فکر منفعت خودشان هستند، از آنان اعلام برائت می کنیم.
هر عملی که به ضرر کشور، مردم و قشر متوسط و توده ی مستضعف باشه هر چیزی که برای کشور بحران آفرینی کنه هرچیزی کشور رو در انزوای جهانی ببره در مقابل آن عمل می ایستیم.
به دنبال منافع شخصی و گروهی نیستیم. از تقلید کورکورانه که جامعه را به بیراهه می برد پرهیز می کنیم.و سوال می پرسیم و دلیل می خواهیم. و انتقاد می کنیم.
از نظر من اصلاح طلبان و جماعت اصلاح طلبی می آید که جامعه را شکوفا کند و همه شهروندان از حقوق مساوی برخوردار باشند و در این راستا شهروندی درجه یک و دو نداشته باشیم. و اصلاح طلبان مستقل به دنبال بیداری، توجه مردم به حقوق خود و تقویت دانایی هستند. و هیچ گاه به دنبال حذف منتقد و عقیده ای نخواهیم بود.
پی نوشت:
متاسفانه احزاب در ایران جز دوره هایی کوتاه فعالیتی نداشته اند و سرکوب شدن.، بیشتر احزاب قدرت ساخته یا دولت ساخته بودند که بعد از استقرار گروهی در مسند قدرت تشکیل می شده و سازمان می یافتند. و بعد به دلایلی  منحل می شدند.
و در آخر باید بگویم:احـزاب،هـویـت اجـتماعی مبتنی بر ساختار جامعه ایران را نداشتند و نتوانستند پایگاه اجـتـمـاعـی مستحکم و مستمری مبتنی بر نظرات یکی از اقشار و طبقات جامعه برای خود به دست آورند.
اغـلب احـزاب ایـران، ایـدئولوژی مـنـظـم کـه بازگو کننده خواسته های مادی و معنوی اقشار جامعه باشد، را دارا نبودند. در نتیجه با شکست مواجه گردیدند.
جامعه ایران، جامعه ای مذهبی است حاکمیت  هم به مانند جامعه ایرانی غالبا دینی بوده اند.در فرهنگ دینی مردم ایران، مفاهیم نوگرایانه عصر حاضر مانند تحزب جایی ندارد.بدین ترتیب نه حکومت های دینی و نه جامعه مذهبی ایران به این باور نرسیدند که احزاب می توانند به کشور کمک کنند. ولی با وجود حکومت دینی و فقه احزاب پایدار شکل نمی گیرد. و از حکومت دینی دمکراسی و حزب بیرون نمایید. و اگر شکل بگیرد و مطابق میل حاکمیت نباشد ،بعد از چند سال سرکوب می شود.، من در ایران حزب که روی اصول حزبی جوامع جهانی باشد ندیدم.
دوستان عزیز شاید این حقیر مسایلی در احزاب دیده باشم و به ضرر منافع مردم باشد. و امیدی به احزاب فعلا در این برهه زمانی نداشته باشم.
به امید روزی که احزاب قدرتمند و مردمی شکل بگیرد..
تا آن روز  اصلاح طلب مستقل خواهم ماند.
موفق و پیروز باشید..

  

۹۶/۰۱/۰۷
علی پورهاشمی